|
Acum este Sâm Noi 23, 2024 2:07 pm
|
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active
|
|
|
|
Autor |
Mesaj |
chisalaud
|
Subiectul mesajului: Re: Fiat Punto 1.2 8v - motorul da in nas Scris: Mie Iul 10, 2013 8:52 pm |
Masina:
|
Salutare, da! Din pacate este centrala, nu a fost reparata corespunzator, intradevar, tensiunea la prima cheie este de 12v, dupa care scade pana la 0 imediat. Sper sa il repare, altfel m-ai dau ceva banuti pe inlocuirea lui cu unul la mana a doua, pt ca nou am vazut niste preturi... de iti cumperi o alta masina de genul asta. Oricum iti multumesc pt raspunsul promt si sigur. In cazul in care se va repara si se gasesc si altii cu problema asta, voi lasa un nr de contact! O seara excelenta!
|
|
|
|
|
Florin
|
Subiectul mesajului: Re: Fiat Punto 1.2 8v - motorul da in nas Scris: Joi Iul 11, 2013 4:09 pm |
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 3:51 pm Mesaje: 1216 Locaţie: BUCURESTI
|
Salut , Lasati-mi codul dupa centrala IAW5.... este posibil sa gasim ceva nou la un pret destul de bun ,din ce stiu sunt 2 modele unu la vreo 1550 ron si unul la 1800 ron .Piese noi si cu garantie . Credeti-ma ca am vazut multe calculatoare reparate .... dar nereusit si la preturi de 2 -300 euro .Cea mai ieftina varianta este sa luati unul nou . Ma refer strict la cate teste si investigatii faceti la masina si probabil daca mesterul rateaza interventia mai apar si alte defectiuni la body computer ,centrala directie ,abs etc.Este un sfat, alegerea va apartine .
|
|
|
|
|
chisalaud
|
Subiectul mesajului: Re: Fiat Punto 1.2 8v - motorul da in nas Scris: Lun Iul 15, 2013 8:10 pm |
Masina:
|
Salutare, da sunt preturi bune din ce spui, mai ales ca sunt noi, am vazut si second la pretul asta, din fericire eu mi l-am reparat cu 300 de lei, dar daca imi va mai face probleme cred ca am sa apelez la tine, ms!
|
|
|
|
|
razvancrg
|
Subiectul mesajului: Re: Fiat Punto 1.2 8v - motorul da in nas Scris: Mie Sep 02, 2015 1:42 pm |
Masina:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
|
|