Acum este Sâm Noi 23, 2024 6:25 pm

Ora este UTC + 2

Pagina 1 din 2 [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Probleme Fiat Grande Punto 1.4 TURBO bate motorul
MesajScris: Sâm Mai 09, 2009 8:09 pm 

Buna seara , pana astazi am fost doar vizitator al site-ului dumneavoastra, acum cred ca voi fi client :oops: . Problema este urmatoarea:
Am un Fiat Grande Punto din 2006 cu motor de 1.4 turbo, cu ceva timp in urma am lovit baia de ulei care s-a si spart. Am luat masina pe platforma, am mers la service, s-a inlocuit pe asigurare baia de ulei, totul ok pana aici. Dupa cateva zile a inceput sa se auda un zgomot la motor nu foarte tare dar e mai zgomotos ca inainte de incident .Am mers inapoi la service iar domnii ingineri au decis ca zgomotul e normal si provine de la injectoare care tacane cand primesc un impuls . Dupa cateva zile am mers la alt service de specialitate unde au spus ca este de la tacheti. Nu stiu ce sa mai cred . Va urmaresc cu atentie de ceva vreme si vad ca stapaniti foarte bine aceste masini .In concluzie doresc sa imi faceti o programare sa imi spuneti daca acest zgomot e normal sau e o problema. Mentionez ca masina are 15.000 km si tocmai ce a iesit din garantie :roll: . Cu stima Daniel .

Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Probleme Fiat Grande Punto 1.4 TURBO bate motorul
MesajScris: Dum Mai 10, 2009 4:24 pm 

Salut , un tacanit usor se aude intradevar de la injectoare dar nu foarte tare .Eu zic sa mergi la Florin la atelier acolo cred ca o sa afli misterul. Sa ne tii la curent, speram sa nu fie ceva grav .

Neconectat

MesajScris: Dum Mai 10, 2009 6:46 pm 

Va salut.
maine am programare la domnul Florin, sper sa rezolv problema si sa fie vorba de ceva simplu. O sa va anunt imediat ce am vesti, nici nu stiu daca ar fi mai bine sa fie injectoarele sau tachetii dar poate e ceva simplu .

Neconectat

MesajScris: Dum Mai 10, 2009 6:59 pm 

Sal , mergi cu incredere. Iti urez succes, eu am fost foarte multumit de serviciile oferite . Sant sigur ca iti va rezolva problema si vei fi foarte multumit. Acum sa speram ca nu e ceva grav si costisitor. :shock:

Neconectat

MesajScris: Mar Mai 12, 2009 7:10 pm 

Buna seara Vestile nu sunt chiar bune .Am fost la 3 meseriasi cu o problema si am primit 3 rezultate complet diferite . Primu zice ca zgomotul provine de la injectoare, al doilea ca e de la tacheti ,al treilea spune ca bate motorul .Ce sa fac ? Sa desfac motorul sau sa inlocuiesc tacheti si injectoarele ? Trageti voi concluziile si sfatuitima ce sa fac . :idea:

Neconectat

MesajScris: Mie Mai 13, 2009 11:15 pm 

nu stiu ce sa spun...nu prea are sens..injectoarele nu au nici o treaba.. e posibil sa fie de la tacheti dar iar nu vad nici o problema e destul de normal sa se auda dupa un anumit nr de km... de asemenea poate fi ceva de la arbore..cuzineti.. Ar trebui data putin baia jos so verificat dak nu a mai fost atins si altceva. Daca nu s-a circulat cu baia sparta nu prea are de ce sa bata...

Va rog frumos sa incercam sa vorbim corect gramatical si sa incercam sa folosim cat mai putin limbajul de gen mirc care de obicei zgarie pe retina... :)
Va multumesc anticipat!

Neconectat

MesajScris: Lun Iun 08, 2009 4:11 pm 

Buna seara , operatiunile de identificare a zgomotului nu sunt chiar simple Florin sa ocupat de aceasta problema ,care sa dovedit a fi destul de grava . Mare atentie la ce constatari faceti domnilor ingineri la reprezentante si alte serviceuri mari. :arrow: Din punctul vostru de vedere masina mea era perfecta ,va rog urmariti imaginile si bagati la cap :idea: .Luati pielea dupa oameni si din pacate in proportii foarte mari nu aveti nici cele mai mici notiuni tehnice :idea: .

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Pt a vizualiza imaginile ataşate trebuie să vă creaţi un cont şi să fiţi logat

Neconectat

MesajScris: Sâm Iun 13, 2009 6:21 pm 

Demontarea motorului continua , deocamdata nici un rezultat clar .

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Pt a vizualiza imaginile ataşate trebuie să vă creaţi un cont şi să fiţi logat

Neconectat

MesajScris: Sâm Iun 13, 2009 6:44 pm 

Demontarea chiuloasei Problemele incep sa apara si sunt destul de grave .

Neconectat

MesajScris: Sâm Iun 27, 2009 8:42 pm 

In continuare demontarea motorului.

Neconectat

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
 Pagina 1 din 2 [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2